Ny bystyregruppe

Publisert av: frode.nystuen Publisert: 18. september 2023
Oppdatert: 18. september 2023
Lesetid: ca. 1 min

SV gikk som eneste parti på rødgrønn side fram og fikk 12,3 % av stemmene i lokalvalget i 2023. Det gir 9 faste representanter i bystyret og er det nest beste lokalvalget SV har gjort i Trondheim noen sinne. Takk for innsatsen til alle kandidater, medlemmer og aktivister gjennom valgkampen! Hvem som skal styre Trondheim de neste fire årene er fortsatt ikke avgjort, men SV skal jobbe på for et rettferdig og grønt Trondheim.

Den nye bystyregruppa:
Faste representanter:
Mona Berger, Efia Marie Damba, Silje Naper Salomonsen, Ottar Michelsen, Jenny Nordaune, Latifa Nasser, Nils Heldal, Annbjørg Horgar og Even Bergseng.

Vararepresentanter:
Bisma Aleem, Silje Furuhaug Sandum, Henriette Lysholm Winnberg, Anny Marethe Vollan, Isabella Baptista Jørgensen, Eirin Holm Riise, Guri Greger Nordland Hagen, Åshild Tungen, Iben Moum, Nisrin El Morabit, Toril Indergård, Åsa Kjerstine Moen.