Årsmøtet utsatt til 15.02 pga. ekstremværet.

Publisert av: Trondheim SV Publisert: 31. januar 2024
Oppdatert: 31. januar 2024
Lesetid: ca. 1 min

Kjære medlem av Trondheim SV!
Vi ser oss dessverre nødt til å utsette årsmøtet i kveld pga. ekstremværet. Det er usikkert på hvor kraftig det vil treffe Trondheim, men den klare oppfordringen fra nasjonale og lokale myndigheter er at alle bør holde seg innendørs og unngå reiser fra kl. 19.00. Det må vi forholde oss til og dermed må årsmøtet også utsettes.

Ny dato settes til torsdag 15.02 til samme tid. Vi kommer tilbake til sted og legger ut oppdatert program på våre hjemmesider. Vi får dessverre ikke gjort noe med været, men vi kan trøste oss med at alle nå får ekstra god tid til å lese sakspapirer og tenke ut gode endringsforslag. Dere finner sakspapirer og annen info om årsmøtet på hjemmesida:
https://trondheim.sv.no/2024/01/31/arsmote-i-trondheim-sv-15-02/

Ta kontakt med trondheim@sv.no / 452 777 59 om du har spørsmål angående dette.